Velg seksjon Ultimo
desember 2019
02030405060708
30310102030405

Gruppe 2 består av 5. og 6. trinn.

Maria, Andrea, Wenche, Anette, Nina, Svein Erik og Helga jobber her.

I god tradisjon inviterer vi igjen til juleavslutning med bål, gløgg, grøt og en fantastisk lysfest i skogen. Møt opp i god tid da parkering kan være en utfordring.

Vi tar i mot påmelding på Vipps til 549000

200,- pr familie eller 60,- pr person

Prisen inkluderer hele pakken med mat drikke, show og en deilig julestemning. Velkommen til foreldre, søsken og besteforeldre + +

Ultimo - Uke 50

Denne uka har vi hatt hyggelig oppstart rundt bålpanna ute. Alle har fått gløgg eller kakao ute, før de har hatt samling inne. Vi har tent ett adventslys, trukket kalender og konvolutt til omvendt julekalender. I tillegg har vi en «gjøre-kalender» fra Redd barna og lest fra Snøsøsteren. For tiden har vi en del fokus på å kunne ta beskjeder og følge dem. Dette er viktig for å skape gode rammer for ro og arbeid. Vi gleder oss til resten av desember.

mvh Team Ultimo

Denne uka har elevene på Ultimo jobbet med tidslinje for vår tidsregning, hatt bibelhistorie om Moses, lært nye engelske gloser og plassert stater i Amerika på kartet. I tillegg har noen elever hatt presentasjoner og kahoot. Mye god jobbing å se. Vi har så smått begynt på de store juleforberedelsene. Pepperkakehjerter til kalenderen er ferdige. Noen har også fine gaver klare, men vi kan ikke avsløre hva det er. Nå ser vi fram mot en koselig desember med kos og tradisjoner.

Hilsen team Ultimo

Denne uka har det vært test og fest på Ultimo. Tirsdag startet vi med nye arbeidsplaner. Denne perioden lærer elevene om insekter og hva som skjer med dem om vinteren, leser historier om Moses og arbeider med materiellboks, og de arbeider med geografi. I geografi arbeider elevene med Nord Amerika, USA og Canada. Mange har blitt flinke til å plassere land og stater på kartet. Det har vært mye vått tøy denne uka, så det er fint om alle sjekker at de har skiftetøy på skolen. En riktig god helg til dere alle! Hilsen team Ultimo

ULTIMO UKE 46

Denne uken har vi fått presentert den femte montessorifortellingen "Tallenes historie" . Det var Helga og Andrea som dramatiserte og viste denne. Vi er nå godt i gang med utviklingssamtaler, og det er hyggelig å få hilst på dere alle. Vi ønsker dere alle en god helg!

Hilsen team Ultimo

Denne uken har vi hatt test og fest, fått nye arbeidsplaner og vært på kunstutsilling og biblioteket i Arendal. På kunstutstillingen fikk elevene se på den abstrakte kunsten til Anne Rolfsen og prøve seg på å arbeide etter hennes metode. Til uken begynner de første utviklingssamtalene. Vi ser fram til et hyggelig møte med elever og foresatte. Vi på Ultimo ønsker alle en god helg!