Velg seksjon Ultimo
<<<januar 2020><<
januar 2020
30310102030405

Gruppe 2 består av 5. og 6. trinn.

Maria, Andrea, Wenche, Anette, Nina, Svein Erik og Helga jobber her.

I god tradisjon inviterer vi igjen til juleavslutning med bål, gløgg, grøt og en fantastisk lysfest i skogen. Møt opp i god tid da parkering kan være en utfordring.

Vi tar i mot påmelding på Vipps til 549000

200,- pr familie eller 60,- pr person

Prisen inkluderer hele pakken med mat drikke, show og en deilig julestemning. Velkommen til foreldre, søsken og besteforeldre + +

Ultimo - uke 3

Godt nytt år! Det var fint å treffe alle igjen. Denne uka har vi jobbet med det å si hyggelige ting til hverandre og ta vare på de vi går i klasse med. Dette er noe vi kommer til å ha fokus på framover. Elevene hadde mitt valg og fikk i oppgave å bytte ut kjipe kommentarer med hyggelige kommentarer. Hele tavla ble full av forslag. Vi har ellers startet opp med ny religion, Islam, og arbeider også med temaene pubertet (5.klasse) og rus (6.klasse). Vi arbeider også en del med å skape god arbeidsro og det å kunne ta en beskjed og utføre det beskjeden sier. Torsdag neste uke skal vi besøke Sørlandets kunstmuseum i Kristiansand. Bussen drar fra skolen fra morgen av, så det er viktig at alle elevene er presise denne dagen. Det kommer en transponder påminnelse neste uke. Vi gleder oss til nytt halvår.

mvh team Ultimo

Ultimo uke 51

Ultimo - Uke 50

Denne uka har vi hatt hyggelig oppstart rundt bålpanna ute. Alle har fått gløgg eller kakao ute, før de har hatt samling inne. Vi har tent ett adventslys, trukket kalender og konvolutt til omvendt julekalender. I tillegg har vi en «gjøre-kalender» fra Redd barna og lest fra Snøsøsteren. For tiden har vi en del fokus på å kunne ta beskjeder og følge dem. Dette er viktig for å skape gode rammer for ro og arbeid. Vi gleder oss til resten av desember.

mvh Team Ultimo

Denne uka har elevene på Ultimo jobbet med tidslinje for vår tidsregning, hatt bibelhistorie om Moses, lært nye engelske gloser og plassert stater i Amerika på kartet. I tillegg har noen elever hatt presentasjoner og kahoot. Mye god jobbing å se. Vi har så smått begynt på de store juleforberedelsene. Pepperkakehjerter til kalenderen er ferdige. Noen har også fine gaver klare, men vi kan ikke avsløre hva det er. Nå ser vi fram mot en koselig desember med kos og tradisjoner.

Hilsen team Ultimo

Denne uka har det vært test og fest på Ultimo. Tirsdag startet vi med nye arbeidsplaner. Denne perioden lærer elevene om insekter og hva som skjer med dem om vinteren, leser historier om Moses og arbeider med materiellboks, og de arbeider med geografi. I geografi arbeider elevene med Nord Amerika, USA og Canada. Mange har blitt flinke til å plassere land og stater på kartet. Det har vært mye vått tøy denne uka, så det er fint om alle sjekker at de har skiftetøy på skolen. En riktig god helg til dere alle! Hilsen team Ultimo