Velg seksjon Foresatte
Her legges det ut dokumenter og artikler for foresatte. Artiklene ligger under, og dokumentene til høyre.

Vi ønsker alle foreldre, familie og venner til årets lysfest her på skolen torsdag 20.des. denne uken.

Oppmøte i skolegården rundt bålet kl 1700

Vi regner med at lysfestens løype tar ca 1 time. Vi samles inne på skolen etter skogsturen til grøt og saft. Kanskje kommer nissen …..

Dette er også en god anledning til å ta med en venn barna vil vise skolen til.

Velkommen også til nye som skal begynne på skolen, eller vurderer å begynne.

Ta med kort, kontanter eller Vipps til grøten. Pris:40,- pp eller familiepris maks 200,-

Arrangementet slutter kl 1900

Her tester vi vår nye betalingsterminal. Dette er en del av økonomiforståelse i et større perspektiv.

Ta kontakt med banken din om du ønsker en elektronisk betalingsløsning for ditt barn.

Etter foreldremøtet førstkommende mandag 17. september inviteres alle foreldre på skolen til allmøte kl 1900

I allmøte skal det velges nye kandidater til skolens stiftelsesstyre. Vi har på forhånd spurt aktuelle kandidater som har sagt seg villige til å stille til valg/gjenvalg.

Følgende kandidater er stiller til valg:

Kjell B. Holtebekk (gjenvalg)

Johan Kristian Nygård (gjenvalg)

Monika Blindbæk Dahl Johansen (gjenvalg)

Vangen Sveen (nyvalg)

Elise/Stefan Bergan (nyvalg)

Ekstern kandidat (åpen til valg)

Åpne dokumentet

Sett av dato for foreldremøte 17. september.

Mer informasjon kommer....