Velg seksjon Foresatte
Her legges det ut dokumenter og artikler for foresatte. Artiklene ligger under, og dokumentene til høyre.
Ukebrev for Settimo uke 37

Hei!

Mediogjengen har jobbet godt denne uken i de ulike fagene. Vi jobber med alle de fire regneartene i matematikk og leseforståelse, rettskrivning og ordklassene i norsk. Mange jobber fremdeles med universet i kulturfag.

På torsdag hadde vi besøk av Erik som fortalte oss om et Ørretprosjekt vi er så heldige å få være med på. Vi fikk vite litt om hvor den lever, og hvordan den gyter. Vi skal få lære mer om dette neste torsdag. Da skal vi ut å se på en av bekkene på Hesnes hvor ørreten gyter.

Vi ønsker dere alle en flott helg!

Hilsen Medio

Settimo uke 36

Hei!

Nok en fin uke på Medio er over. Vi jobber fremdeles mye med rutiner, og samtaler rundt hvordan vi ønsker å ha det sammen på skolen. Vi snakker om hva  vi ønsker å lære mer om, og hvordan vi skal jobbe med dette.

I kulturfag er det fremdeles universet som er det store temaet. Vi jobber også med trekkfugler, sjøfugler, frukt og bær.

I matematikk og norsk jobber de godt både med materiell og i bøker.

Vi har meldt oss på Beintøft, et opplegg som handler om fysisk aktivitet.

Vi ønsker alle en riktig god helg!

Hei!

Vi har hatt en fin uke på Medio. Vi jobber fremdeles mye med ro, høflighet og vennskap. Medioelevene har også jobber godt med de ulike fagene.I matematikk har de jobbet med alle de fire regneartene. I norsk har det vært jobbet med diftonger. skj- lyden, grammatikk, diktat og leseforståelse.

Mange har også jobbet med ulike kulturfag.

Hei!

Vi har hatt en fin oppstart på Medio. Dette blir nok et fint skoleår med en herlig gjeng.

Forrige uke var vi på tur til Paradisbukta med en ivrig flokk. Vi har jobbet mye med vennskap, og hvordan vi ønsker å ha det på skolen.  Elevene har fått ny arbeidsplan, og er ivrige etter å lære. På fredag hadde vi fortellingen om Universets opprinnelse. Dette temaet skal vi fortsette å jobbe med fremover.

På Medio jobber Åse, Elise og Karin. I tillegg kommer Kaia tilbake etter fødselspermisjonen den 10. september.

Ha en fin helg!