Velg seksjon Forside
28293001020304
02030405060708
Innlogging nettsiden
Klikk her for å logge inn

LEKSEFRI skole.

Leksene gjør vi på skolen. Mange opplever at dette er en lettelse. Vi tror at kvaliteten på skolearbeid og ikke minst fritid og hjemme er best på denne måten.

Skolen ligger midt i naturen nært skog og sjø, -der vår skolebåt ligger vuggende klar til neste utflukt. Elevene kommer med skolebuss fra hele Grimstad og nabokommunene. Fri skoleskyss i hele kommunen. Den italienske barnelegen Maria Montessori, har utviklet geniale læringsmetoder og materiell, som vi tror passer til alle. Les mer om Montessori her.

• Alle barn er gode på noe

• Praktisk læring

• Hos oss lærer barna gjennom sansene.

Lyst til å søke om plass for ditt barn?

Første opptak for skoleåret 2019-2020

Søk innen 15. desember 2018.

«Tusen takk for at skolen deres har gitt vårt barn en helt ny livsglede og selvfølelse.» -Mor

Uke 43 Ultimo

Hei!

Denne uken har Medio hatt fine arbeidsøkter i klasserommet. Vi har blant annet hatt fokus på plast og søppel i naturen. Hva kan vi gjøre for å redde planeten sammen?

Vi har vært på Dømmesmoen og plukket søppel på uteskolen. Torsdag hadde vi  FN-kafé med pølser og kaker, hvor inntektene går til barnehjemmet "Thea Sofie- stiftelsen"  i Kenya. Vi har hatt en spennende arbeidsøkt i kunst og håndverk hvor elevene er i gang med å lage krabber av papir. De blir superfine!

Ønsker alle en god helg!

Hilsen oss på Medio

Hei alle sammen!
Denne uken har vi hatt FN som tema på Primo.
Lørdag 24. oktober er det FN-dagen, og vi har i den anledning jobbet med tema FN denne uken. Barns rettigheter har vært i fokus. Plakatlaging, natursti, FN-filuren og Salaby har lært oss mye.
Spennende tema med engasjerte elever!
Vi toppet det hele med pølsefest på torsdag, og med kake til dessert. Det var tipp topp stemning :)
Vi takker for lånet av den herlige gjengen deres, og ønsker alle en god helg.

Mvh de voksne på Primo.

Medio uke 42

Ukebrev Ultimo - uke 42

Hei alle sammen!

For en gjeng vi har altså :)
Å komme tilbake etter høstferie til smilende barn som er klare for innsats.
Denne uka er det virkelig mange som har jobbet som helter. Det er så gøy å se.
Tidslinjen om livets utvikling, dinosaurer, ganging, subtraksjon, lesing, det er bare noe av alt de har holdt på med.
Kunst, musikk og engelsk har vi også hatt.
Vi digger dem, og ønsker dere med dette en god helg!

Mvh Primo