Velg seksjon Forside
02030405060708
30310102030405
Innlogging nettsiden
Klikk her for å logge inn

LEKSEFRI skole.

Leksene gjør vi på skolen. Mange opplever at dette er en lettelse. Vi tror at kvaliteten på skolearbeid og ikke minst fritid og hjemme er best på denne måten.

Skolen ligger midt i naturen nært skog og sjø, -der vår skolebåt ligger vuggende klar til neste utflukt. Elevene kommer med skolebuss fra hele Grimstad og nabokommunene. Fri skoleskyss i hele kommunen. Den italienske barnelegen Maria Montessori, har utviklet geniale læringsmetoder og materiell, som vi tror passer til alle. Les mer om Montessori her.

• Alle barn er gode på noe

• Praktisk læring

• Hos oss lærer barna gjennom sansene.

Lyst til å søke om plass for ditt barn?

Første opptak for skoleåret 2019-2020

Søk innen 15. desember 2018.

«Tusen takk for at skolen deres har gitt vårt barn en helt ny livsglede og selvfølelse.» -Mor

I god tradisjon inviterer vi igjen til juleavslutning med bål, gløgg, grøt og en fantastisk lysfest i skogen. Møt opp i god tid da parkering kan være en utfordring.

Vi tar i mot påmelding på Vipps til 549000

200,- pr familie eller 60,- pr person

Prisen inkluderer hele pakken med mat drikke, show og en deilig julestemning. Velkommen til foreldre, søsken og besteforeldre + +

Ultimo - Uke 50

Hei alle sammen!

Denne uken har vi virkelig hatt juletema på Primo. Vi har jobbet med juleoppgaver i både norsk, matte og engelsk. Det er gøy! Det lages også julepynt i kunst og håndverk, og mer skal det bli når vi går igang med juleprosjekt de neste dagene. Det er alltid gøy og litt kaotisk med juleprosjekt, men som vi gleder oss til den store lysfesten :)

Vi ønsker dere alle en god 3.adventshelg!

Hilsen oss på Primo.

Hei!

Nå nærmer julen seg med stormskritt. Uken på Medio har handlet mye om dette. Vi har hatt et par vanlige arbeidsøkter, med mye god jobbing ellers har det vært mange juleforberedelser.

Torsdag hadde vi en utrolig hyggelig dag med juleverksted.

Fredag starter vi juleprosjektet mot lysfesten. Dette blir et gøy prosjekt!

Fredag 20.12 blir det julegudstjeneste fra kl 10, så blir det film og gotteri på skolen:)

Ha en flott adventshelg!

Hilsen oss på Medio

Hei dere!

Da var jula i gang. Denne uken har det skjedd mye gøy! Hver morgen tenner vi andventslys, synger julesanger, og trekker pepperkakehjerter. Vi har også laget litt julepynt, det må jo til. Vi avsluttet uka med kakebaking, spill, og nydelig lapskausmiddag hjemme hos Mirjam. Det var veldig koselig, og en skikkelig vellykket dag! Ungene var superfornøyde, og det var visst de voksne også :)

Så med det ønsker vi alle en fin adventshelg!

Mvh oss på Primo.

Ukebrev uke 49 Settimo

Denne uka har vi hatt hyggelig oppstart rundt bålpanna ute. Alle har fått gløgg eller kakao ute, før de har hatt samling inne. Vi har tent ett adventslys, trukket kalender og konvolutt til omvendt julekalender. I tillegg har vi en «gjøre-kalender» fra Redd barna og lest fra Snøsøsteren. For tiden har vi en del fokus på å kunne ta beskjeder og følge dem. Dette er viktig for å skape gode rammer for ro og arbeid. Vi gleder oss til resten av desember.

mvh Team Ultimo

Hei!

Vi har hatt en flott og innholdsrik uke på Medio.

Vi har hatt fine adventsamlinger hver dag, og mange fine arbeidsøkter.

Onsdag var vi på tur til den nye gapahuken vår, dette var en utrolig fin dag.

Diktat utgår nå før jul, siden et er så mye å rekke i julestria.

Til uken blir det juleverksted en dag og siste uke med vanlig arbeidsøkter.

Ha en fin adventshelg!

Hilsen oss på Medio