Velg seksjon Forside
april 2020
30310102030405
Innlogging nettsiden
Klikk her for å logge inn

LEKSEFRI skole.

Leksene gjør vi på skolen. Mange opplever at dette er en lettelse. Vi tror at kvaliteten på skolearbeid og ikke minst fritid og hjemme er best på denne måten.

Skolen ligger midt i naturen nært skog og sjø, -der vår skolebåt ligger vuggende klar til neste utflukt. Elevene kommer med skolebuss fra hele Grimstad og nabokommunene. Fri skoleskyss i hele kommunen. Den italienske barnelegen Maria Montessori, har utviklet geniale læringsmetoder og materiell, som vi tror passer til alle. Les mer om Montessori her.

• Alle barn er gode på noe

• Praktisk læring

• Hos oss lærer barna gjennom sansene.

Lyst til å søke om plass for ditt barn?

Første opptak for skoleåret 2019-2020

Søk innen 15. desember 2018.

«Tusen takk for at skolen deres har gitt vårt barn en helt ny livsglede og selvfølelse.» -Mor

Melding til foresatte med elever i barne- og ungdomsskoler i Grimstad, -Skolen stengt til 26. mars 2020

Alina har laget en fin utfordring til alle som ser filmen.

Ultimo - uke 13

Ukebrev uke 13

Hei!

Da var nok en uke med hjemmeundervisning over. Vi kan ikke annet enn å si at vi er utrolig imponert over den gode innsatsen til alle elevene på Settimo. De jobber så godt med skolearbeidet, og vi opplever en god og positiv stemning på vår felles plattform, TEAMS.

Vi må også få takke for alle gode tilbakemeldinger og det gode samarbeidet med dere foresatte. Det varmer :-)

Vi har nå lagt inn nye arbeidsplaner for uke 14 på Teams. Denne skal elevene begynne å jobbe med til mandag.

Vi ønsker dere alle en riktig god helg!

Ta vare på hverandre :-)

Hilsen oss på Settimo

Hei Ultimo!

Vi har gjort noen små endringer på planen for uke 13. Vi ønsker at elevene begynner på gangesertifikat og vi har lagt inn ny skriveoppgave. Viktig at elevene leser planen godt.

Vi er imponerte over innsatsen både elever og foreldre gjør i denne utfordrende tiden. Dere er kreative og gode til å bruke de mulighetene dere har rundt dere. Fortsett med det!

Ellers oppfordrer vi dere til å følge med på hjemmesida og Transponder meldingsbok. Vi holder dere oppdaterte der. Ønsker dere kontakt med oss, er det bare å ringe, melde eller maile oss. Vi svarer etter beste evne.

mvh Team Ultimo

Hei alle sammen!

Da var første uke av en helt uvirkelig situasjon over.
Vi er ganske sikre på at det har vært både hektisk og utfordrende for både liten og stor, men forhåpentligvis har det også gitt dere gode opplevelser.
Som dere har sett på melding i dag, ønsker vi snart å opprette kontakt med elevene via videochat på Teams. Dette blir veldig spennende, men vi tror det vil bli bra, og et godt verktøy for oss å bruke i denne tiden.

Neste uke er Mirjam student på heltid, og det er Kristine dere vil ha kontakt med da.
Vi ønsker å holde kontakten åpen så godt som mulig i denne perioden, og vi vil ta kontakt med dere/elevene cirka to ganger i uken.
Om dere lurer på ting, er det ellers bare å ta kontakt. Vi er stort sett tilgjengelige mellom kl 8.30 og 15.30.

Bildene som ligger her på hjemmesiden i dag, er en oppgave for uke 13. Det er en kombinasjon av biologi og kunst-oppgave.
Hver elev velger minst et bilde som de skal prøve seg på. Bilde av ferdig produkt sendes på mail til Mirjam eller Kristine.
Lykke til med oppgaven!

Til sist vil vi bare ønske dere en god og velfortjent helg alle sammen.
Ta vare på hverandre :)

Hilsen oss på Primo!

Ukebrev uke 12:

Dette har vært en annerledes uke på alle måter. Tiden fra vi begynte å spøke om at skolen kunne stenge, til det faktisk var en realitet, gikk forrykende fort.

Når det først har blitt som det har blitt, kan vi ikke annet enn å skryte av elevene på Settimo. Det virker som at alle er innstilt på at dette skal gå greit. De er alle inne på Teams, og de er flinke til å spørre om hjelp og til å sende inn ferdig arbeid.

Vi starter hver morgen med "å treffes" på felles video-chat 08:45. Det er hyggelig å se dem alle sammen.

Vi kommer til å opprettholde jevn kontakt med både elevene og dere foresatte i løpet av tiden skolen er stengt!

Riktig god helg!

Hilsen oss på Settimo