Meny
Velg seksjon Primo
Hesnesveien 200 4885 Grimstad
Telefon: 37041844 / 90928424 Send oss e-post
Redaktør: Jarl Morten Johansen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2019><<
oktober 2019
mtotfls
30010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031010203
04050607080910

Gruppen består av 1. og 2. trinn.

Kaia og Miriam jobber her.

Heisann!

Denne uken har vært fin for oss på Primo. Vi har fått to nye voksne på gruppa, pedagog Kristine og miljøarbeider Kristin. De har allerede blitt litt kjent med barna. Det har vært positivt å få mer stabilitet i gruppen, og vi ser frem til noen fine uker fremover. Ønsker alle en god helg! Hilsen oss på Primo.


MEDIO UKE 41 

UKEBREV 

Vi har hatt en flott oppstart etter høstferien på Medio.

Vi har jobbet med temaet universet. Elevene har laget plakater og presentert arbeidet sitt for resten av gruppa.

Vi har hatt fokus på multiplikasjon og ulike skriveoppgaver.

På torsdag var det Verdensdagen for Psykisk helse, så denne dagen startet vi med opplysninger og samtale rundt dette temaet. Temaer som dette viser hvor flott, reflektert og åpen gjeng dette er.

Neste uke starter vi med ny plan med nye fokusområder. Hovedtema i Kulturfag blir Livets utvikling. 

Uke 42 

Diktat 1

synge

 kringle

 fengsel 

ungene

 mango

 tunge  

Diktat 2

Signe var stolt av sin fine sang.

 Sangen handlet om kringla som måtte i fengsel. 

 Alle ungene likte mango.

 Vi har smaksløker på tunga.  

 Ha en fin helg!

Hilsen oss på medio


Hei dere!

Vi har hatt en fin uke på Primo. Det var hyggelig å se alle igjen etter høstferien, og jeg tror det var flere som gledet seg til å treffe vennene sine igjen også.

Denne uken har vi lært to nye bokstaver, E og M. I matematikk jobber vi videre på ulike nivåer. Ellers er dinosaurer og livets utvikling fortsatt et gjennomgående tema. 

I friminuttene er det mye fin lek som foregår. Pokemonkort er veldig populært, og her foregår det mye fin samhandling på tvers av alderstrinn.

På mandag får vi to nye ansatte på Primo, Kristine og Kristin. Det gleder vi oss til. God helg! Mvh Primo ved Mirjam


For en gjeng vi har! De jobber på med montessorimateriell, leser, regner, utforsker verdensrommet, leker, smiler og ler. Denne uken har det skjedd litt av hvert. Vi har hørt fortellingen om livets utvikling fra celler til amfibier, dinosaurer og mennesker. Vært på gøy eventyrforestilling med den kulturelle skolesekken, og vi har fått tre nye elever i andre trinn. Vi tar høstferie med smil om munnen og gleder oss til hva vi skal lære og oppleve frem mot jul. God høstferie alle sammen! Hilsen oss på primo.

GOD HØSTFERIE!

Hilsen oss på Medio


Denne uken har vi virkelig fått nyte deilig høstvær og fine dager. Mandag ettermiddag var vi på skogstur. Vi kikket under pinner og stein etter krypdyr, og noen soppeksperter blant elevene fant også både kantarell og steinsopp som ble renset, stekt og spist. Onsdag hadde vi en strålende tur til ytre maløya. Krabbefiske, vassing, god niste, lek, latter og høstsol. Bedre kan man vel ikke ha det! God helg! Hilsen oss på Primo.

Denne uken har vi blitt presentert for første historien i Montessori, den handler om når jorden ble skapt. Vi fikk bruke sansene våre også. Vi holdt en isbit fast i hendene, og tenkte oss at det var mye kaldere enn det vi følte. Vi fikk høre om alle planetene i melkeveien, og etterpå tegnet og malte vi de. Elevene var engasjerte og interesserte!

Hei dere!

Nok en fin uke på Primo er over. Vi lærer stadig nye ting. Denne uken har vi lært om bokstaven i, og tallet 2. Innimellom alt hardt arbeid, er det godt med en liten fruktpause. Det setter de veldig pris på disse trolla våre. Neste uke skal vi ha en idrettsdag her på skolen, vi hiver oss rundt en dag det blir fint vær! Tirsdag 10. september skal helsesøster ta hørselstest av 1. trinn. Vi ønsker alle en god helg!

Hilsen Mirjam og Kaia