Velg seksjon Primo
<<<april 2020><<
april 2020
30310102030405

Gruppen består av 1. og 2. trinn.

Kaia og Miriam jobber her.

Hei alle sammen!

Da var første uke av en helt uvirkelig situasjon over.
Vi er ganske sikre på at det har vært både hektisk og utfordrende for både liten og stor, men forhåpentligvis har det også gitt dere gode opplevelser.
Som dere har sett på melding i dag, ønsker vi snart å opprette kontakt med elevene via videochat på Teams. Dette blir veldig spennende, men vi tror det vil bli bra, og et godt verktøy for oss å bruke i denne tiden.

Neste uke er Mirjam student på heltid, og det er Kristine dere vil ha kontakt med da.
Vi ønsker å holde kontakten åpen så godt som mulig i denne perioden, og vi vil ta kontakt med dere/elevene cirka to ganger i uken.
Om dere lurer på ting, er det ellers bare å ta kontakt. Vi er stort sett tilgjengelige mellom kl 8.30 og 15.30.

Bildene som ligger her på hjemmesiden i dag, er en oppgave for uke 13. Det er en kombinasjon av biologi og kunst-oppgave.
Hver elev velger minst et bilde som de skal prøve seg på. Bilde av ferdig produkt sendes på mail til Mirjam eller Kristine.
Lykke til med oppgaven!

Til sist vil vi bare ønske dere en god og velfortjent helg alle sammen.
Ta vare på hverandre :)

Hilsen oss på Primo!

Hei alle sammen!

Uken på Primo har vært fin.
Vi leser, regner, lærer om Afrika, tegner, skriver og mer.
Vi har også blitt gode på håndvask og hygiene, nå får vi bare se hva som skjer.
Vi ønsker uansett alle en god helg!

Hilsen oss på Primo :)

Hei!

Vi har hatt en fin uke på Medio.

På tirsdag hadde vi besøk av Wenche som fortalte oss om turen til Kenya, Thea Sofies Childrens Home og fadderbarna våre. Det var en nysgjerrig og engasjert Mediogjeng.

Onsdag hadde vi besøk av Kaia som er i fødselspermisjon. Hun hadde med seg lille Herman som fikk masse oppmerksomhet.

Vi har også fått litt sjokolade denne uken. Fjord hadde med sjokolade fra turen sin til Miami. Karin som er elevrådsleder, gav oss sjokolade for den gode innsatsen Medio har gjort for å holde uteområdet rundt skolen ryddig.

Ellers har det vært god arbeidsinnsats, og mye god læring denne uken.

Ønsker dere alle en flott helg!

Hilsen oss på Medio

Hei alle sammen!

Tenk så var Mars her allerede. Det er en fin tid vi går i møte nå!
Vi startet denne uken med ny plan. Vi har tema Afrika, og lærer om landene, dyr og andre spennende ting.
På mandag hadde vi også noen nye forsøk, vi lærte om tyngdekraft, og magnetisme. Det var spennende!
Uken ble avsluttet med turdag. Det var litt kaldt, men vi hadde en fin tur likevel, med naturbingo og lek på Marivoll :)

God helg alle sammen!

Hilsen oss på Primo.

Så var vinterferien over, og vi er i gang igjen :)
Denne uken har det skjedd mange spennende og gøye ting!
Mens elevene hadde vinterferie, var Mirjam på universitetet i Sør-øst Norge hele uken, hvor hun går på Montessoristudiet.
Det er vi selvsagt heldige og får mye læring og glede av. På mandag hørte vi flere spennende fortellinger, og gjorde noen gøye eksperimenter! Dette vil det bli mer av fremover.
En annen fantastisk ting denne uka, var jo at det endelig kom snø!
Så gøy det var, og kunne leke å ake i snøen :)

Neste uke starter vi med ny arbeidsplan, og nye eksperimenter!
Vi gleder oss!

Mvh oss på Primo.

Vi på primo takker for et herlig karneval, og ønsker alle sammen en nydelig vinterferie!

Hei dere!

Nok en fin uke på Primo med mye læring, og noen små sprell er over ;)
Denne uken har vi hatt ekstra fokus på samer, siden det var samefolkets dag på torsdag. Vi har lært om deres kultur, mat, klær, hvordan de lever og mer til. Det har vært spennende!
Vi øver oss fortsatt på praktisk liv øvelser, det å gå rolig i klasserommet, bruke innestemme, og høre på beskjeder.
Samtidig har vi fokus på å skryte av hverandre når en gjør noe bra, det synes vi er veldig viktig!

Neste uke er det karneval på fredag, det gleder vi oss til!
Bruk kreativiteten, et kostyme trenger ikke å koste masse. Klarer du å tenke litt miljø her? ;)

God helg!
Hilsen oss på primo!