Velg seksjon Primo
desember 2019
02030405060708
30310102030405

Gruppen består av 1. og 2. trinn.

Kaia og Miriam jobber her.

I god tradisjon inviterer vi igjen til juleavslutning med bål, gløgg, grøt og en fantastisk lysfest i skogen. Møt opp i god tid da parkering kan være en utfordring.

Vi tar i mot påmelding på Vipps til 549000

200,- pr familie eller 60,- pr person

Prisen inkluderer hele pakken med mat drikke, show og en deilig julestemning. Velkommen til foreldre, søsken og besteforeldre + +

Hei alle sammen!

Denne uken har vi virkelig hatt juletema på Primo. Vi har jobbet med juleoppgaver i både norsk, matte og engelsk. Det er gøy! Det lages også julepynt i kunst og håndverk, og mer skal det bli når vi går igang med juleprosjekt de neste dagene. Det er alltid gøy og litt kaotisk med juleprosjekt, men som vi gleder oss til den store lysfesten :)

Vi ønsker dere alle en god 3.adventshelg!

Hilsen oss på Primo.

Hei dere!

Da var jula i gang. Denne uken har det skjedd mye gøy! Hver morgen tenner vi andventslys, synger julesanger, og trekker pepperkakehjerter. Vi har også laget litt julepynt, det må jo til. Vi avsluttet uka med kakebaking, spill, og nydelig lapskausmiddag hjemme hos Mirjam. Det var veldig koselig, og en skikkelig vellykket dag! Ungene var superfornøyde, og det var visst de voksne også :)

Så med det ønsker vi alle en fin adventshelg!

Mvh oss på Primo.

Hei dere!

Denne uken har vi kost oss med litt juleforberedelser på Primo. Det er hyggelig med litt av det, innimellom norsk, matte og andre fag. Det er mye godt arbeid i arbeidsøktene, og mange som jobber på med materiell! Nå er det nedtelling til Desember, og flere spente barn. Vi skal ha omvendt julekalender i år også, pengene går til barnehjemmet vi støtter i Kenya. Dere kan sende valgfritt beløp med barna i en konvolutt, de skal ikke merkes med navn. Vi ønsker alle en god første adventshelg!

Hilsen oss på Primo :)

Heisann!

Denne uken har elevene på Primo fått ny arbeidsplan. Det er mye nytt og spennende og fordype seg i, og det er mange som jobber veldig godt! Vi har også begynt på juleforberedelsene, for nå er det ikke lenge igjen ;) Vi fokuserer på det å lytte til beskjeder, og kunne utføre det man bli bedt om. Dette kan dere gjerne snakke litt om hjemme også. Ting som å sitte fint i samling, ikke forstyrre andre, jobbe godt i arbeidsøkten, bruke lav stemme inne, og være hyggelige mot andre. I friminuttene er det mye fin lek å observere, både fantasilek, lek med vann, og bytting av pokemon-kort. Dette er veldig flott!

Vi ønsker alle en god helg! Hilsen oss på Primo.

Heisann dere!

Denne uken har vi gjort litt av hvert på Primo. På tirsdag var 2. trinn på forestilling på Frivoll skole, vi så på Magiske Fredrik. Det var en skikkelig fin forestilling. Som skyss dit fikk vi kjøre egen skolebuss for første gang, det var jo veldig stas! I Krle har vi lært om Adam og Eva, i engelsk jobber vi med bokstaver og lyder, og i matematikk gjør vi mye forskjellig alt etter hva vi trenger å jobbe med. På onsdag var det kunst og håndverk igjen og da laget elevene fin kunst som vi har hengt opp på veggen. Små og store trives på Primo, det er herlig :)

God helg alle sammen!

I Montessori er det fem historier man skal fortelle for elevene hver år. Vi har allerede vært gjennom Universets opprinnelse, og Livets utvikling. Nå er vi i gang med Menneskets utvikling. Det er så mye spennende å lære om dette. Vi ser på hvordan de tidlige menneskene så ut, hvordan vi har endret oss både i utseende og levemåte, lærer om skjelettet, og vår magiske kropp. Vi oppdager stadig nye ting!

Det har vært fint å få snakke med dere alle på utviklingssamtalene som nå har vært. Takk for gode samtaler, og for god oppfølging fra dere.  Det er en gjeng flotte barn vi har på Primo, og hver og en har noe fint og bidra med i gruppen :)

Hilsen Kristin, Kristine og Mirjam

Denne uken har vi lært om FN på Primo. Vi har hørt om hva de gjør og hvem de vil hjelpe. Det har vært engasjerte barn i arbeidsøktene, som synes det var viktige saker! Retten til rent vann, tak over hodet, mat og klær, det er noe alle burde ha. De har også tegnet tegninger til FN, som vi skal sende inn. Det blir spennende å se om de kommer til syne på FN-filuren sin side. i tillegg til dette har vi hatt fokus på venner og vennskap, det at vi må ta vare på hverandre og prøve å få de som går alene med i leken. Dette skal vi fortsette å jobbe med, for det er også en viktig sak!

God helg til alle dere!

Hilsen oss på Primo.