Meny
Velg seksjon Settimo
Hesnesveien 200 4885 Grimstad
Telefon: 37041844 / 90928424 Send oss e-post
Redaktør: Jarl Morten Johansen

Gruppen består av 7. trinn.

Siri, Iris, Beate, Kristiina Karin og Leif jobber her.

Alina har laget en fin utfordring til alle som ser filmen. 

Ukebrev uke 13

Hei!

Da var nok en uke med hjemmeundervisning over. Vi kan ikke annet enn å si at vi er utrolig imponert over den gode innsatsen til alle elevene på Settimo. De jobber så godt med skolearbeidet, og vi opplever en god og positiv stemning på vår felles plattform, TEAMS. 

Vi må også få takke for alle gode tilbakemeldinger og det gode samarbeidet med dere foresatte. Det varmer :-) 

Vi har nå lagt inn nye arbeidsplaner for uke 14 på Teams. Denne skal elevene begynne å jobbe med til mandag. 

Vi ønsker dere alle en riktig god helg!

Ta vare på hverandre :-)

Hilsen oss på Settimo


Ukebrev uke 12:

Dette har vært en annerledes uke på alle måter. Tiden fra vi begynte å spøke om at skolen kunne stenge, til det faktisk var en realitet, gikk forrykende fort. 

Når det først har blitt som det har blitt, kan vi ikke annet enn å skryte av elevene på Settimo. Det virker som at alle er innstilt på at dette skal gå greit. De er alle inne på Teams, og de er flinke til å spørre om hjelp og til å sende inn ferdig arbeid. 

Vi starter hver morgen med "å treffes" på felles video-chat 08:45. Det er hyggelig å se dem alle sammen. 

Vi kommer til å opprettholde jevn kontakt med både elevene og dere foresatte i løpet av tiden skolen er stengt!

Riktig god helg!

Hilsen oss på Settimo


Hei!

I dette vedlegget finner dere informasjon for de neste ukene. Det er viktig at både foresatte og elever leser dette. Her finner dere bl.a. tidspunkt for når pedagogene er tilgjengelige for hjelp til og tilbakemelding på skolearbeid.

Mvh Siri og Iris 

 


Ukebrev uke 11

Det har vært en noe annerledes uke, med mye fokus rundt koronaviruset. Dette tok seg spesielt opp på torsdag, da vi begynte å skjønne hvilke tiltak som ville bli satt i gang. Vi har full forståelse for den Nasjonale Dugnaden, og skal på alle måter prøve å gjøre det beste ut av situasjonen. Vi ser allerede i dag at flere av elevene sitter hjemme og jobber med skolearbeid, og det kommer stadig inn mail om levert arbeid. 

Vi sender med et vedlegg med informasjon. Det er viktig at både elever og foresatte leser dette. Der finner dere bl.a. tidspunkter for når pedagogene er tilgjengelige for hjelp og tilbakemelding. 

Ellers har det vært en fin uke. På uteskolen mandag jobbet elevene med temaet "ordklasser". De hadde også de vanlige 20 minuttene med stillelesing og fysisk aktivitet. 

I mat og helse var det sushi som sto på menyen. Noen ble overlykkelige, mens andre var noe skeptiske. Det var veldig gøy at alle ville smake!

Dersom dere lurer på noe de to neste ukene, er det bare å ta kontakt.

God helg!

Hilsen oss på Settimo


Ukebrev 

Uke 10:

Det har vært en tilnærmet normal uke for oss på Settimo. Vi har hatt uteskole og mange gode arbeidsøkter. 

På onsdag arrangerte elevrådet kantine der de solgte både sveler og pizzasnurrer.

Vi har hatt en gjennomgang sammen med elevene angående god hygiene, vasking av hender og begrenset kroppskontakt (håndhilsing og klemming). Det er viktig å huske på nå i disse virustider. 

Uke 11:

På uteskolen mandag går turen igjen til Postmannslaget ved Marivoll. Tema for dagen blir ordklasser (norsk). Elevene tar med seg vanlig niste, ikke grill eller micromat. 

Minner om at det er foreldremøte på skolen mandag 9. mars 17.00. Se informasjon øverst på hjemmesiden. 

Riktig god helg!

Hilsen oss på Settimo

 


Ukebrev uke 9

Det har vært en fin uke. Vi startet mandagen med uteskole og tur til Marivoll. Tema for dagen var oppdagelsesferder og slavehandel i middelalderen. Det ble en fin tur, og vi var veldig heldige med været. 

Torsdag hadde vi besøk fra Evjetun leirskole. Elevene fikk god informasjon og nå er det nok mange som gleder seg. Gå gjerne inn på www.evjetun.no/leirskole for å se både informasjonsfilm og øvrig informasjon om leirstedet. Det vil bli kalt inn til eget informasjonsmøte senere i vår. 

Fredag var det tid for prøve. Alle jobbet godt med den. Etter prøven fikk vi første presentasjon av gruppearbeid de har jobbet med i musikk. De har virkelig jobbet bra og vi gleder oss til de neste presentasjonene. Vi avsluttet dagen med "klassens time" der vi koste oss med både kake og te. Tusen takk til Sine som hadde bakt!

Uke 10:

Til mandag er det igjen klart for uteskole. Turen går til Postmannslaget, og tema for dagen blir norsk, matematikk og geometri. Husk klær etter vær! Det blir ikke mulighet til å grille denne gangen. I siste økten får elevene nye arbeidsplaner. 

Til onsdag skal elevrådet ha kantine, så da kan de som ønsker det kjøpe mat på skolen. Det blir sendt ut melding på Transponder med mer informasjon. 

Riktig god helg!

Hilsen oss på Settimo


UKEBREV UKE 7

Vi startet uka med tur til Drottningvika på mandag. Det ble en fin tur, og elevene lærte seg mye nytt om vår folkekjære forfatter Anne-Cath Vestly.

Tirsdag og onsdag var det helt ordinære skoledager, og torsdag var det som vanlig både mat & helse og gym. Det er fremdeles mange som har gym i dongeribukser. Fint om alle kan ha på seg eller ta med seg gymtøy på torsdager.

Fredag var det karneval på skolen. Det var gøy, og elevene hadde vært ordentlig kreative med kostymene :-) 

Minner om at det blir uteskole mandagen uke 9.

Riktig god vinterferie!

Hilsen oss på Settimo