Meny
Velg seksjon Forside
Hesnesveien 200 4885 Grimstad
Telefon: 37041844 / 90928424 Send oss e-post
Redaktør: Jarl Morten Johansen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juli 2021><<
juli 2021
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Innlogging nettsiden
Klikk her for å logge inn
Ei uke med gode opplevelser!

Ultimo uke 24

Nå er det kun to skoledager igjen! Tiden går utrolig fort!

Vi har hatt et fint år på Ultimo. Det er god stemning i gruppen, og vi har gjort mye gøy sammen dette året. Bildene viser noe av det vi har opplevd denne uken: Besøk på sjøfartsmuseet, byvandring med rebuser om Ibsen, båttur, natursti til Gullefjell og arbeid i ørretbekken. I dag har vi laget mat med ingredienser fra egen kjøkkenhage. 

Her kommer litt informasjon om neste skoleår!

Det er sommerferie og vi gleder oss allerede til skolestart torsdag 19. august. 
Du finner skoleruta på hjemmesiden, og kan også abonnere elektronisk ved å følge linken til vår interaktive "Skolerute". 

Vi har gode erfaringer med å organisere elevene i mindre grupper i undervisningen. Det vil vi forsøke å videreføre også neste skoleår. Ultimo, som er neste skoleårs 5. og 6. trinn, blir en gjeng med 16 barn. Pedagoger tilknyttet gruppen blir Ida Salvesen, Ingvild Skovli og Janne Molund. Solveig Laurendz blir miljøarbeider. Den nye settimogruppen, altså 7. trinn, består av 11 barn. August Austefjord og Wenche Felldal blir pedagoger i gruppen.  Marita Haugen og Anette Nygård skal være miljøarbeidere. Det kommer til å være noe samarbeid mellom Ultimo og Settimo.

Som tidligere år vil vi høste erfaringer gjennom skoleåret, og vi forsøker å være så dynamiske som mulig til det beste for barna. Vi vil gi hvert enkelt barn en kontaktlærer og voksenperson som vil følge særlig med på kommunikasjon med hjemmet og faglig oppfølging, for å sikre en god utvikling. 

Vi gleder oss til å bli kjent med vår nye pedagog August Austefjord. For 7. trinn blir det veldig stas å ha mat og helse fra høsten. 

Vi vil minne dere på følgende: 
 
Last ned appen Transponder meldebok og logg inn med Bank-ID. 
Følg med på vår hjemmeside og sørg for at du abonnerer på nyheter for din gruppe og forside. Du finner en link til dette i høyremenyen på vår hjemmeside, der finner du også ordninger vi har for melk og frukt

Vi sender hjem en svømmelogg der dere kan trene litt på svømming eller vanntilvenning i sommer. Vi tror at bevisste barn og voksne kan bidra til å øke svømmeferdighetene på en god måte gjennom sommeren. Nytt for i år er at du kan registrere ditt barns svømmetrening og få diplom på skolen ved skolestart. Dere kan lese mer om svømmemerkene her og registrere ditt barns svømmemerke på svømmeloggen her

Vi elsker å se at barna blir gode lesere. Vi oppfordrer derfor til bibliotekets kampanje "sommerles.no".  Her kan du registrere ditt barn og alt de leser gjennom sommeren. Vi tror at leseglede gir kloke barn og øker læringsutbyttet gjennom hele skoleåret. Dette er en gave de vil få glede av hele livet. Og husk at du som voksen kan registrere høytlesing også. Høytlesing øker lesegleden til barna.  

Da gjenstår det for oss på skolen å ønske deg en riktig god sommer med masse sol, bading, lesing og gode opplevelser. 

Hilsen team Ultimo (og nye Settimo)


Main Image
Bilde 1 av 14